STONE AUDIO - Hand Made For You

Stone-Audio valmistaa ja markkinoi laadukkaita High-End kaiuttimia. Yrityksen taustalla on pitkä osaaminen äänentoistosta, puu- ja kivikaiuttimien suunnittelusta, ja tuotannosta, vuodesta 1990 lähtien. Oman malliston lisäksi toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja heidän toiveitaan kunnioittaen. Kaiutinmallimme ovat suunniteltu siten, että niissä kohtaavat huippuluokan äänentoisto, eksoottiset materiaalit, design ja kädentaidot.

Stone-Audion tuotteet ovat loistavien äänentoisto-ominaisuuksiensa lisäksi kauniita ja istuvat luontevasti osaksi kotisi sisustusta.

Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja erilaisiin koteihin ja kuuntelutarpeisiin. Kaikkien kaiutinmalliemme äänentoisto ja tekniikka on räätälöity parhaaksi mahdolliseksi juuri kyseiseen tuotteeseen, puhtaan ja luonnollisen äänentoiston varmistamiseksi.

Kaikissa kaiuttimissamme on kivisydän, koska haluamme, että ääni tulee esille ilman kotelosta syntyviä värähtelyjä. Kiven tiiviys ja jäykkyys tekevät kotelostamme akustisesti resonoimattomia.
Aitojen, erilaisten materiaalien käyttö ja niiden yhdistäminen on tyypillistä yrityksemme uniikille tyylille. Tuomme tuotteissamme aina esille käytettävän materiaalin kauneimmat ja parhaimmat ominaisuudet.

Kaikki tuotteemme ovat Suomessa valmistettuja. Tuotteiden tuotekehitys, kokoonpano, laadunvarmistus, sekä kaikki viimeistelyn työvaiheet tehdään omassa yrityksessämme hyödyntäen perinteisiä käsityötaitoja ja menetelmiä.

Mistä kaikki sai alkunsa?